Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте на Всички!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте на Всички!

Здравейте от мен тъкмо се регнах във сайта много е добър!!!
    Искам да попитам нещо , значи имам Алфа 145 , 2.0 турбодизел , казаха ми че харчи 5-6 да го сложим 7-8 градско , сипвам аз 15 литра и карам 100 километра и лампата за горивото вече отдавна си свети , което нещо не ме устройва и искам да попитам знаете ли при колко литра в резервоара започва да свети лампата , за да имам представа като светне колко още мога да карам.Приятел ми каза ,че при неговата (156) лампата започвала да свети когато имал към 7- 7.5 литра гориво което му е още 100 километра... Някой да знае нещо по въпроса или да даде съвет ?

Поздрави !!!

Една от причините, сайта да е много добър, лично за мен е, че има раздели - 33/145/6/155 и т.н. В този за 145/6 вече да са ти казали.

По темата - моята по книжките я дават да сигнализира на ~ 7 л останали в резервоара. Както, обаче ще забележиш, като четеш с времето, уредите отчитат, както си искат като се разлашка бензина и не са най-точните...
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Най-добре я напълни и тогава засечи, че тия лампи мое ти светнат и при 7 литра, могат и при 10
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Благодаря ви много за съветите , ще я напълня и ще засека колко ще мина с нея . Благодарско отново !!!

Comment

Колега на дълго зависи от карането дава разхохд 5-5.5 някъде в града 9 че може и повече зависи от карането,както беше студено е повече гаранция
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
          X